webwinkel2

Culinaire Tour blog

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4

05 augustus 2013

18 Augustus tijdens de deelnemers- en vrijwillgersdag zal er gesproken worden door Thomas Braun (auteur "Blijven genieten"), Artsen zonder grenzen, Maarten Ducrot en Ben van Beurten, wielertopkok ook bekend van Tour du Jour en het eerste wielerkookboek van Nederland, "CulinaireTour". Hij zal het gaan hebben over, hoe kan het ook anders, voeding en wielrennen.
Tijdens de doorlopende wielermarkt kan men deze boeken aanschaffen, al of niet gesigneerd.
 
05 augustus 2013Succesvolle dag voor Bauke Mollema bij zijn eerste eigen toertocht met een opkomst van meer dan 1100 deelnemers. Bauke, de nr 6 van de TourdeFrance 2013 en momneteel Nederlands beste renner, nam voor iedereen de tijd. Ook Bauke Mollema heeft nu het enige wielerkookboek van Nederland, "CulinaireTour" van zijn voormalig RABO chef-kok Ben van Beurten. Een boek vol met koolhydraatrijke en eiwitrijke recepten, verder doorspekt van tips en weetjes van deze wielertopkok die ook al een met Jamie Oliver gekookt heeft.

05 augustus 2013

4 augustus Bauke Mollema toertocht
Per verkocht boek gaat er die dag 5 euro naar de stichting waar Bauke Mollema Ambassadeur voor is, @Bike4AIR.

05 augustus 2013

Kadotip voor elke wielrenner "CulinaireTour" van wielertopkok Ben van Beurten ligt ook te koop tijdens de 31 ste LBL Ardennen Classic van zaterdag 10 augustus 2013. http://www.lbl-lechampion.nl/
Maar is natuurlijk ook te bestellen via www.culinairetour.com indien gewenst gesigneerd.


webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop