webwinkel2

Culinaire Tour, hét beste boek voor fietsers. Begin jouw fietsseizoen 2017 met de beste recepten en tips voor wielrenners. Je zal er harder en beter door gaan fietsen!

Culinaire Tour, hét beste boek voor fietsers. Begin jouw fietsseizoen 2017 met de beste recepten en tips voor wielrenners. Je zal er harder en beter door gaan fietsen!
06 december 2016


De derde druk, geupdate, zal 9 december verschijnen en zal te bestellen zijn uiteraard weer via www.culinairetour.com en zal ook in de winkel liggen bij wielersport Math Salden in Limbricht.


Dat CulinaireTOUR vol staat met de juiste en heerlijke recepten voor sportieve prestatie en herstel van je lichaam is een feit. Menig prof renner hebben hem al in huis. Maar CulinaireTOUR is meer dan alleen een kookboek voor fietsers. Zo krijg je tips wat je moet eten voor een toertocht, leer je wat de juiste eetvoorbereiding is voor een meerdaagse wedstrijd, lees je wat je moet doen om fit uit je winterdip te komen en ontdek je waar je maag om vraagt als de weg omhoog loopt. Al is dat niet alles. Iedere inspanning, kort of lang. Ieder weertype, koud of warm. En ieder tijdstip, ‘s ochtends of ‘s avonds vraagt namelijk om een ander eetpatroon. En ook daarover lees je alles in dit boek. Culinaire Tour, hét beste boek voor fietsers. Leuk wielrencadeau voor onder de kerstboom

Het boek zal volgend jaar juni ook in Duitsland worden uitgegeven!Reacties
CvYxwZEapDAtS - 19 maart 2020
vVmrbXZRzag


bFELSZzkptn - 19 maart 2020
wrufbiXcgn


TIFucRrkZsdCPVjx - 11 februari 2020
bXrCgjmawoO


RqbHgWmCIVM - 11 februari 2020
uZrKkiCRqtaXf


eARcMFCyvd - 17 december 2019
FjqlCwRcIPB


fkOKNMuGVYvEe - 17 december 2019
ElYZRcpTtD


Reactie schrijven op Culinaire Tour, hét beste boek voor fietsers. Begin jouw fietsseizoen 2017 met de beste recepten en tips voor wielrenners. Je zal er harder en beter door gaan fietsen!