webwinkel2

Waarom wielerprofs ook het wielerkookboek CulinaireTOUR willen hebben

Waarom wielerprofs ook het wielerkookboek CulinaireTOUR willen hebben
19 april 2016
Dylan van Baarle Cannondale Pro Cycling Team met zijn wielerkookboek Culinaire TOUR

Dylan van Baarle (Cannondale Pro Cycling Team) zesde tijdens de Ronde van Vlaanderen 2016,  met zijn wielerkookboek Culinaire TOUR


Tot mijn verbazing zie ik dat er ook wielerprofs zijn die graag het boek CulinaireTour in hun bezit willen hebben (zoals Tom Jelte Slagter, Marianne Vos en nog geen week geleden Dylan van Baarle na zijn zesde plaat in de Ronde van Vlaanderen). Waarom wil je dat, als je bij een profteam rijdt? Elk profteam heeft tegenwoordig een eigen kok in huis die de beste functionele gerechten voor de renners kan bereiden voor zowel het presenteren als het herstellen van het lichaam. Dus dan denk je dat in samenspraak met “de specialisten” in zo’n profteam een renner die een tijdje vrij is van wedstrijden en thuis zijn trainingskilometers maakt wel het juiste tot zich neemt. Dat kan maar het is altijd fijn om een goed alternatief in de buurt te hebben liggen als Culinaire TOUR. Chef-kok Ben van Beurten was zijn jaren ver vooruit en wist in samenspraak met de voedingsdeskundigen heerlijke functionele recepten te maken die goed zijn voor duursporters als wielrenners. Want wielrenners moeten niet alleen goed eten, ze moeten soms ook best veel eten en dan is het handig als het ook nog eens lekker voor ze is. De “tank” moet vol en een auto (renner) die op superbrandstof rijdt zal beter rijden en het langer volhouden in de finale dan iemand die zijn tank halfvol gooit met gewone brandstof. Laat dat duidelijk zijn. CulinaireTOUR is niet alleen geschikt voor de PROFWIELRENNERS maar natuurlijk ook voor iedere duursporter / wielrenner / toerfietser.

Een uitermate geschikt cadeau voor iedereen die harder en beter wil fietsen. En tegen Dylan, Tom Jelte en Marianne kunnen wij niets anders zeggen dan succes met jullie wielercarriere en we hopen dat het wielerkookboek, Culinaire TOUR, al is het maar met een half procentje, bijdraagt aan jullie komende succes want die kunnen nu niet uiblijven!


 Reactie schrijven op Waarom wielerprofs ook het wielerkookboek CulinaireTOUR willen hebben