webwinkel2

CulinaireTOUR voor bedrijven die sponsoren

CulinaireTOUR voor bedrijven die sponsoren
12 september 2014Wat een schitterend idee kreeg Herman Stomphorst (http://www.verdouw.nu/) toen hij als Teambegeleider van Team Verdouw het inititief van de uitgever van CulinaireTOUR voorbij zag komen. Aan de ene kant een schitterend cadeau uitdelen (beste sportboek voor wielrenners) aan alle deelnemers van het Cycle for Hope Team Verdouw, aan de andere kant nog eens extra 100 euro sponsor geld ophalen omdat de uitgever per boek €5 euro doneert. Dat is dus een ondernemer die het nuttige met het aangename combineert. Voor volgend jaar moet het boek CulinaireGiro af zijn en wellicht dat er een andere eigenaar/ondernemer van een gesponserd team op zal staan om ook weer voor zo'n bijzondere gift te zorgen aan een deelnemend team. Dus bedrijven die het hart al op de goede plek hebben omdat ze al een goed doel sponsoren, met dit initiatief van CulinaireTOUR zeg je ook nog eens EXTRA dank je wel aan alle medewerkers, kanjers, bikkels van je team en hebben zei zo alle tips en weetjes en de lekkerste en bovendien functionele recepten in de vorm van een schitterend cadeau.
Ik zou zeggen, sluit je aan bij de www.strava.com/clubs/culinairetour en laat weten of je wat aan alle tips en weetjes van wielertopkok Ben van Beurten heb gehad. Ben je er beter of harder door gaan fietsen? Ga je anders met je voeding om?

Welk goed doel komt daar nu voor in aanmerking. Wij vinden dat dat elk goed doel mag zijn die in combinatie met sporten geld inzameld want als je sport heb je dit boek ECHT nodig. Dus of je nu voor de Alpe d'HuZES traint, of dat je straks een leuk initiatief voor SeriousRequest hebt, of de Ventoux 1 , 2 , 3 of wel 4 keer op rijdt, of hardloopt of zwemt voor het goede doel, laat het ons weten en wij zetten je logo op onze pagina en laat het vooral de deelnemers van jullie goede doel weten want zij zullen er echt wat aan hebben. 1 aan het boek en 2 aan de sponsor bijdrage.
 Reactie schrijven op CulinaireTOUR voor bedrijven die sponsoren