webwinkel2

Culinaire Tour wielerkookboek

CulinaireTOUR is 'n MUST HAVE voor alle wielrenners en duursporters. In dit wielerkookboek staan de beste functionele én lekkerste wielerrecepten in een prachtig vormgegeven kookboek. Je zult er harder en beter door gaan fietsen! Een uniek WIELRENCADEAU. 

DIRECT uw wielerkookboek bestellen? 
KLIK HIER


Avond aan avond demonstreerde chef-kok Ben van Beurten tijdens het televisieprogramma
Tour du Jour zijn aanstekelijke kookkunsten. Maar hoe snel Van Beurten ook praatte, drie weken Tour de France waren lang niet genoeg om al zijn kennis over voeding en wielrennen te delen. Wat eten de wielrenners?

Daarom komt de oud-kok van de Rabobankploeg met Culinaire Tour. Hét wielerkookboek, het kookboek voor wielrenners telt 160 pagina’s met bijna 60 gerechten/ bereidingen voor de wielrenner, stuk voor stuk gerechten die Ben alle toppers heeft voorgeschoteld. Dus vraag je jezelf af "wat eten wielrenners?", in CulinaireTOUR staan dé beste wielerrecepten!

Het leukste wielrencadeau om te krijgen en te geven
De 4e druk is vanaf heden beschikbaar. Dit schitterende hardcover kookboek kost slechts €19,90. Dit wielrenkookboek is zowel leuk om te krijgen als te geven. Het ultieme wielrencadeau voor elke fietser, triathleet of duursporter. En voor ieder bedrijf een leuk relatiegeschenk aan een sportieve relatie. 
 
Direct bestellen. Klik op de afbeelding
Bestel hem voor je wielerseizoen 2020!

BESTEL uw boek

Voor 4 uur besteld, dezelfde dag nog op de post!

Wist u dat CulinaireTOUR ook in het Duits is uitgegeven en te bestellen is. In Duitsland bekend als Das Rennrad Kochbuch 

 

  Graphic Box   //  Vijzelstraat 4   //   1135BH Edam   //   T 0299 372687   //   M 06 14445184   //  KVK 37097960   //  BTW nr: 817406980B01